Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σοκ» με Hazard στην Chelsea

Πολύ μεγάλο πλήγμα για την Chelsea από το πουθενά, αφού όπως μεταδίδεται από τα βρετανικά ΜΜΕ ο Eden Hazard τραυματίστηκε με την Εθνική Βελγίου και αναμένεται να χάσει όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Ο εξτρέμ της Chelsea, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται διαρκώς με μεταγραφή στη Real Madrid, υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και ενδέχεται να χάσει όχι μόνο τα ματς της Εθνικής του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την προετοιμασία των «Λονδρέζων». Συγκεκριμένα, ενδέχεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου οκτώ εβδομάδες, κάτι που σίγουρα αλλάζει εντελώς τα πλάνα του Antonio Conte.

Αρχικώς δεν είχε εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Hazard, όμως μετά τις ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε το πρόβλημα και ένας μεγάλος «πονοκέφαλος» έχει πλέον προστεθεί στον Conte.

Να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγο μετά τις δηλώσεις του Βέλγου άσου πως σε περίπτωση που κατέθετε πρόταση για την απόκτησή του η Real Madrid, θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *