Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπάει ρεκόρ η United

Ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ θα καταρρίψει την Κυριακή η Manchester United του Jose Mourinho, σε περίπτωση που δεν ηττηθεί ούτε από την Swansea.

Οι «Red Devils», με τη χθεσινοβραδινή «λευκή ισοπαλία» κόντρα στην Manchester City, έφτασαν τα 24 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα και ισοφάρισαν το ατομικό τους ρεκόρ, που πέτυχαν τη σεζόν 2010/11. Έτσι, αν κερδίσουν -ή έστω αναδειχθούν ισόπαλοι- με τους «Swans», θα φτάσουν τα 25 σερί ματς και θα ξεπεράσουν το δικό τους ρεκόρ, στην πρώτη σεζόν του Mourinho στον πάγκο τους.

Τελευταία ήττα της United ήταν στις 23 Οκτωβρίου, με το οδυνηρό 4-0 από την Chelsea, και έκτοτε μετρά 13 νίκες και 11 ισοπαλίες. Βέβαια, η επίδοση αυτή απέχει ακόμη πολύ από τα μεγαλύτερα αήττητα σερί γενικά στην Premier League, καθώς την πρωτιά κατέχει η Arsenal της σεζόν 2003/04, με 38 συνεχόμενα ματς δίχως ήττα.

Η Burnley είχε καταφέρει να παραμείνει αήττητη σε 30 σερί ματς, το μακρινό 1920/21, ενώ η Chelsea της σεζόν 2004/05, με προπονητή τον Mourinho, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια και ακολουθούν Liverpool, Leeds United (δύο φορές) και Nottingham Forest.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *