Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπάει τα ταμεία και κάνει μεταγραφή ρεκόρ η City

Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά είχαμε τις τελευταίες ώρες, αφού σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων η Manchester City βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Virgil van Dijk έναντι ποσού-ρεκόρ.

Οι «Citizens» σύμφωνα με την Mirror θα δαπανήσουν 60 εκατομμύρια λίρες για τον Ολλανδό, το μεγαλύτερο ποσό που θα έχει δοθεί ποτέ για έναν αμυντικό, ξεπερνώντας το δικό τους ρεκόρ για τον John Stones. Η μετακίνηση λέγεται πως θα ολοκληρωθεί σύντομα και ο παίκτης θα βρεθεί στο Etihad από την πρώτη Ιουλίου.

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Van Dijk θα λαμβάνει 200.000 λίρες εβδομαδιαίως, ποσό το οποίο παραήταν μεγάλο για να απορρίψει. Και όλο αυτό μόλις μερικές ημέρες μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ederson Moraes από την Benfica, έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών.

Η μεταγραφή αυτή σίγουρα θα σημάνει πολλά και για τις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες της Premier League, και κυρίως για τη Liverpool, αφού ο Van Dijk αποτελούσε το βασικό στόχο του Jurgen Klopp. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα πρέπει να αναζητήσει πλέον άλλες λύσεις, ενώ για τον Ολλανδό είχαν ενδιαφερθεί επίσης και οι Chelsea, Manchester United και Tottenham.

Να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο ο 25χρονος αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί όλο το τελευταίο διάστημα, ενώ αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Stones στο κέντρο της άμυνας του Pep Guardiola.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *