Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Μίλαν – Σάλτσμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μίλαν – Σάλτσμπουργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έναν βαθμό χρειάζεται η Μίλαν για να επιστρέψει στους «16» του Champions League μετά από εννέα χρόνια. Η Σάλτσμπουργκ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας εξασφαλίζει την τρίτη θέση που την οδηγεί στους «32» του Europa League.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων η Μίλαν, όμως έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω. Πέρασε με το επιβλητικό 4-0 από το «Μάξιμιρ», την έδρα στην οποία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αήττητη στα 13 φετινά της ματς. Τη βοήθησε πολύ το γκολ του Γκάμπια στο 39’, δίνοντάς της προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 49’ ο Λεάο, στο 59’ ο Ζιρού με πέναλτι και στο 69’ ο Λιούμπισιτς με αυτογκόλ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της Ντιναμό και διαμόρφωσαν το τελικό 0-4. Έτσι, ένας βαθμός αρκεί στη Μίλαν για να προκριθεί. Στην καλύτερη θα βγει δεύτερη, στη χειρότερη τρίτη. Υπέστη απρόσμενη ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 στην έδρα της Τορίνο. Δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών έκαναν τη διαφορά για τους γηπεδούχους, σπάζοντας το σερί τεσσάρων νικών που έτρεχαν στο πρωτάθλημα οι «ροσονέρι».

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Η Σάλτσμπουργκ υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν από την Τσέλσι με 2-1. Έκανε καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια αρκετά ποιοτικότερη ομάδα και τώρα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της στην σεζόν, η οποία έριξε στην τρίτη θέση του ομίλου την πρωταθλήτρια Αυστρίας. Χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη για να προκριθεί στη φάση των «16», ενώ η ισοπαλία θα της χρειαστεί για να εξασφαλίσει το Europa League μόνο εφόσον η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πάρει διπλό στην έδρα της Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της ουραγού Χάρτμπεργκ. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Στουρμ Γκρατς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *