Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι συμβαίνει με τον Σωκράτη;

Τι συμβαίνει με τον Σωκράτη;

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι οπαδοί της Arsenal ζουν με την απορία γιατί δεν ανακοινώνεται η συμφωνία της ομάδας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Έλληνας αμυντικός θα ακολουθήσει τα χνάρια των Stephan Lichtsteiner και Bernd Leno στο Emirates, και αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Unai Emery αλλά και του Sven Mislintat που είναι υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού για την ενίσχυση της άμυνας της ομάδας.

Μεταξύ της Arsenal και της Dortmund υπάρχει ήδη συμφωνία για τον παίκτη που αγγίζει τα 16 εκατομμύρια λίρες και πιστεύεται ότι ο αμυντικός που τριαντάρισε στις 9 Ιουνίου ταξίδεψε ήδη στο Λονδίνο και πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις.

Το γεγονός όμως ότι τίποτα ως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί, οφείλεται- σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, όπως το Kicker, σε κάτι αρκετά συνηθισμένο που αγνοούν όμως πολλοί φίλαθλοι.

Το επόμενο οικονομικό έτος για την Dortmund ξεκινά την 1η Ιουλίου!

Με δεδομένο όμως ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό σημαίνει ότι ο Σωκράτης θα μπορέσει να ξεκινήσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την προετοιμασία αλλά και να λάβει μέρος στην αποστολή της ομάδας στη Σιγκαπούρη για το International Champions Cup.

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Τι συμβαίνει με τον Σωκράτη;

Τι συμβαίνει με τον Σωκράτη;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *