Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το colpo grosso για την απόκτηση του Isco φέρεται πως ετοιμάζει η Manchester City

Οι φήμες της ημέρα ξεκινάνε με την Manchester City, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να αποκτήσει από την Real Madrid τον Isco, που έχει ρήτρα 637 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με την Express ο Pep Guardiola θεωρεί, πως είναι θέμα χρόνου πριν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει το βήμα και μετακομίσει στην γαλάζια μεριά του Manchester, βάζοντας στην άκρη δήλωση του ποδοσφαιριστή, ότι δεν σκέφτεται να μετακινηθεί προς Αγγλία μεριά και κυρίως την τεράστια ρήτρα που του έβαλαν, ανταμοίβοντας τον για την συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναρωτιέται κανείς πως οι Πολίτες φαίνονται τόσο βέβαιοι ότι θα κάνουν δικό τους τον Isco, είναι επειδή βρίσκονται στην κορυφή της Premier League πέντε βαθμούς μπροστά απ’τη United, ή μήπως ο Σεΐχης Mansour υπέγραψε κάποια υπερβολικά προσοδοφόρα συμφωνία όπλων και υποσχέθηκε στον Pep, μπάτζετ 5 τρις λιρών για το επόμενο καλοκαίρι;

Συνεχίζουμε με το σίριαλ Coutinho που δεν λέει να τελειώσει, η Sun μας πληροφορεί ότι οι Άραβες ιδιοκτήτες της Paris Saint-Germain, έχουν θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο τον διεθνή Βραζιλιάνο της Liverpool και είναι διατεθειμένοι να πάνε μέχρι τέλους την κόντρα τους με την Barcelona, για το ποιος θα τον αποκτήσει δαπανώντας όσα χρήματα χρειαστούν. Πρώτα όμως θα πρέπει να πείσουν τον Jurgen Klopp να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει με το ανάλογο κόστος, τι τρόπο θα βρουν για να το πετύχουν αυτό, βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια της PSG.

Το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή από την Γαλλία στην Αγγλία σκέφτεται να κάνει ο Βέλγος δεξιός μπακ της ομάδας του Παρισιού Thomas Meunier, καθώς τη φετινή χρονιά μέχρι στιγμής έχει χάσει τη θέση του από τον πολύπειρο Dani Alves, κάτι που φαίνεται κοιτάζοντας τα στατιστικά του, έχει έξι συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος ενώ στο Champions League περιμένει την 1η του συμμετοχή.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο 26χρονος εξετάζει τις επιλογές που έχει, μεταξύ των οποίων την Manchester United, η οποία φαίνεται να προσφέρει στην ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας 30 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του. Δύο ακόμα ομάδες που φέρονται να είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του Meunier είναι οι Real Madrid και Juventus και είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από τον Γενάρη κιόλας, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει τον 2020.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *