Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ψάχνεται» για Carvalho η West Ham

Το μεταγραφικό της σχεδιασμό συνεχίζει η West Ham, η οποία τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον William Carvalho της Sporting Lisbon.
Ο Πορτογάλος διεθνής είναι γνωστός στο αγγλικό κοινό, αφού κάθε καλοκαίρι το όνομά του γράφεται για συλλόγους της Premier League δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάτι ουσιαστικό. Ο 25χρονος μέσος αποτελεί βασικότατο στέλεχος της Sporting τα τελευταία χρόνια και το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με τις Arsenal, Chelsea, Manchester United και Manchester City μεταξύ άλλων.
Στο συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών, όμως ίσως οι «Hammers» καταφέρουν να διαπραγματευτούν για ένα χαμηλότερο ποσό. Ο Carvalho ήταν μέλος της ομάδας της Εθνικής Πορτογαλίας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι και συνολικά μετρά 137 εμφανίσεις και εννέα τέρματα με τη Sporting τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Να σημειωθεί ότι η West Ham έχει ήδη αποκτήσει τους Pablo Zabaleta, Joe Hart, Marko Arnautovic, Sead Haksabanovic και Javier Hernandez, με τον Slaven Bilic να αναζητά περαιτέρω ενισχύσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *