Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όχι» σε Tigres για Valencia

Αρνητική απάντηση έλαβε η μεξικάνικη Tigres, η οποία επιχείρησε να αποκτήσει τα δικαιώματα του Enner Valencia της West Ham, σύμφωνα με το Sky Sports.

Οι Μεξικανοί έκαναν μια πρώτη προσφορά για τον επιθετικό από τον Ισημερινό, η οποία όμως έπεσε στο κενό. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πεποίθηση πως θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση και θα καταφέρουν τελικά να αποσπάσουν το «ναι» για τον 27χρονο επιθετικό, μιας και δεν δείχνει να υπολογίζεται από τον Slaven Bilic.

Ο Valencia αποκτήθηκε από τους «Hammers» πριν τρία χρόνια από την επίσης μεξικάνικη Pachuca, έναντι 12,5 εκατομμυρίων λιρών έχοντας εντυπωσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ωστόσο, η καριέρα του διεθνούς επιθετικού στο Λονδίνο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, ενώ την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Everton.

Εκεί, σκόραρε μόλις τρεις φορές σε 23 εμφανίσεις και έτσι αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του που διατηρούσαν οι «Toffees». Να σημειωθεί πως ο Bilic θέλει να πουλήσει τον 27χρονο άσο, προκειμένου να βρεθεί ρευστό για άλλες μεταγραφικές κινήσεις, όμως δεν σκοπεύει να το κάνει έναντι ενός χαμηλού ποσού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *