Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Άκυρο» από Matip στην Εθνική του

Δεν επιστρέφει στην Εθνική Καμερούν ο αμυντικός της Liverpool, ελαφρύνοντας έτσι τον Jurgen Klopp ενόψει Africa Cup of Nations.

Ο Matip είχε παραιτηθεί από το συγκρότημα της χώρας του το 2015, αφού κατέκρινε τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής ομάδας τότε, και τώρα αρνήθηκε να επιστρέψει, παρά την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Hugo Broos.

Όπως ανφέρουν πηγές του Sky Sports, ο Broos ήθελε τον 25χρονο αμυντικό πίσω στο ρόστερ, ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όμως τελικά οι προσπάθειές του να τον μεταπείσει έπεσαν στο κενό και έτσι ο Matip θα παραμείνει στη Liverpool τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Να σημειωθεί πως ο ύψους 1,95 μ. αμυντικός επέστρεψε αυτή την εβδομάδα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση, ενώ σίγουρα η παρουσία του θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στον Klopp, ο οποίος γνωρίζει ήδη πως θα χάσει τον Sadio Mane τον Ιανουάριο για το Κύπελλο Αφρικής.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την West Ham το Σάββατο και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, μετά την απρόβλεπτη «σφαλιάρα» από την Bournemouth με 4-3 την περασμένη εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *