Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σπόντα» Dyche σε Bournemouth

Ο προπονητής της Burnley μίλησε για την οικονομική ισχύ των ομάδων της Premier League, και της αυριανής αντιπάλου του, τονίζοντας πως η δική του ομάδα δυσκολεύεται να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες στον τομέα αυτό.

Ο Sean Dyche, στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Bournemouth, σημείωσε ότι οι Clarets βρίσκονται σε πιο δείνή θέση ακόμη και από τους Cherries σε ό,τι αφορά τις δαπάνες, αμφισβητώντας ουσιαστικά το κατά πόσο ξεκινούν όλες οι ομάδες από την ίδια βάση και δυσκολία.

«Τα χρήματα είναι μια μεγάλη δυσκολία για εμάς. Έχουμε δαπανήσει κάποια, αλλά είμαστε ένας διαφορετικός σύλλογος και δεν έχουμε το δικό τους ιδιοκτήτη (σ.σ. της Bournemouth), που συνεχίζει να υπογράφει επιταγές», ήταν η πρώτη «σπόντα» ουσιαστικά του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος συνέχισε:

«Έχουν ξοδέψει πολλά τις τελευταίες δύο σεζόν. Αυτό δεν είναι κάτι εναντίον τους, είναι απλώς η πραγματικότητα, αφορά ποιους παίκτες αγοράζεις και τι επιπέδου είναι. Έδωσαν περίπου 15 εκ. λίρες για τον Jordon Ibe και περίπου 11 εκ. λίρες για τον Benik Afobe. Αυτοί οι αριθμοί είναι πάνω από εμάς, δεν θα μπορούσαμε εμείς να επωμιστούμε τέτοια ποσά και τόσο μεγάλους μισθούς. Είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν πολυσκέφτομαι τι κάνουν οι άλλοι».

Για το αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής των Clarets ανέφερε: «Πιστεύω πως έχουν κάνει βήματα μπροστά, όπως και εμείς. Τα έχουμε πάει και οι δύο καλά και θεωρώ πως αυτό είναι ίσως το κοινό μας σημείο».

Να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι η Burnley έσπασε δύο φορές το δικό της ρεκόρ δαπάνης, με τις μεταγραφές των Steven Defour (7,5 εκ. λίρες) και Jeff Hendrick (10,5 εκ. λίρες).

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *