Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για «μάχη» ο Montero

Ο επιθετικός της Swansea, Jefferson Montero, δηλώνει έτοιμος να παλέψει για την διασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία.

O διεθνής με την χώρα του Ισημερινού έχει αγωνιστεί μόνο σε 11 παιχνίδια αυτήν την σεζόν λόγω κάποιων τραυματισμών στο χέρι και τον τένοντα που τον άφησαν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Montero αγωνίστηκε σε έναν αγώνα με την ομάδα των κάτω των 23 και ο ίδιος ευελπιστεί να επανέλθει στην 1η ομάδα αυτήν την εβδομάδα εναντίον της Bournemouth. Η ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από την Hull ήταν ένα «εφιαλτικό» αποτέλεσμα για τους ‘’Swans’’ καθώς η Hull είναι μέσα στις ομάδες που παλεύουν για την «σωτηρία».

Ο ίδιος ο Montero σε συνέντευξη που του παραχωρήθηκε είπε:  «Πνευματικά νιώθω δυνατός. Είμαι έτοιμος να παλέψω ώστε να επιστρέψω στην 1η ομάδα και να βοηθήσω και εγώ να σωθεί η ομάδα από τον υποβιβασμό. Ένιωσα πολύ όμορφα το βράδυ της Δευτέρας. Πάλεψα πολύ στις προπονήσεις και μου δόθηκε ένας αγώνας με την ομάδα των κάτω των 23. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του αγώνα αλλά ο χρόνος μου έδωσε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και νιώθω έτοιμος να κερδίσω μία θέση στην 1η ομάδα. Η ομάδα τα έχει καταφέρει πολύ καλά μετά τον ερχομό του νέου προπονητή Paul Clement.Η προπόνηση είναι αρκετά δύσκολη αλλά μας δίνει αυτοπεποίθηση και το δείχνουμε και στο γήπεδο».

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *