Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήθελε περισσότερα ο Pochettino

Σε δηλώσεις του ο Mauricio Pochettino τόνισε πως το Europa League δεν αποτελεί παρηγοριά για την Tottenham, καθώς η ομάδα του πρέπει να βρίσκεται ψηλότερα.

Η ομάδα του Λονδίνου εξασφάλισε τη θέση της στη διοργάνωση με το 3-1 κόντρα στην CSKA στο Wembley χθές το βράδυ, κάτι που αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει την τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου του Champions League.

Η δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, συχνά δεν αρέσει στους Άγγλους οπαδούς, οι περισσότεροι από τους οποίους την αντιμετωπίζουν ως επιβάρυνση των εγχώριων διοργανώσεων. Αλλά o Pochettino είναι πεπεισμένος πως οι «Spurs» πρέπει να είναι θετικοί με τη συμμετοχή τους και να μην θεωρούν μικρό το Europa League. Οι ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες της Tottenham θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το νέο έτος, καθώς τώρα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Manchester United. Με νίκη έχουν την ευκαιρία να προηγηθούν με εννέα πόντους από την ομάδα του Mourinho.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pochettino: » Δεν αποτελεί παρηγοριά. Τα τελευταία χρόνια η Tottenham έχει παίξει στη διοργάνωση. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή παλέψαμε για να βρεθούμε στο Champions League. Το Europa League είναι σημαντική διοργάνωση. Μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και είναι πολύ σημαντικό για την Ευρώπη. Η πρόκληση είναι να βρεθούμε στο Champions League και χρειάζεται να βελτιωθούμε, ώστε να παίζουμε πιο τακτικά εκεί. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια εδώ και να κάνουμε το Wembley έδρα μας. Γιατί να μην μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα;Είμαστε σε καλή θέση «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *