Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγχώνεται στο Λονδίνο ο Sanchez

Ο Χιλιανός σταρ, Alexis Sanchez ισχυρίζεται πως οι ρυθμοί ζωής στο Λονδίνο τον αγχώνουν, μιας και είναι μια μεγάλη πόλη με πολύ κόσμο.

Ιδιαίτερος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με το μέλλον του Sanchez στην Arsenal, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2018. Ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει ακόμη είναι οι υπέρογκες απαιτήσεις του, μιας και φαίνεται να ζητάει κάτι περισσότερο από 200.000 λίρες την βδομάδα.

Έχει πρόταση από την Κίνα που αγγίζει τις 400.000 ευρώ την βδομάδα, αλλά στην ποδοσφαιρική ηλικία που βρίσκεται είναι σχεδόν απίθανο να πάει σε αυτό το πρωτάθλημα στα 28 του χρόνια.

Κάπως έτσι φτάνουμε και στις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο περιοδικό της Arsenal λέγοντας: «Μου αρέσει να πηγαίνω στο Λονδίνο για να φάω η για να πιω με τους φίλους μου, ωστόσο θεωρώ τον εαυτό μου σπιτόγατο και ξοδεύω πολύ χρόνο στο σπίτι. Εξερευνώ την πόλη όταν έχω χρόνο, αλλά προτιμώ περισσότερο να μένω σπίτι για να ξεκουραστώ. Το Λονδίνο είναι ένα αγχώδες μέρος επειδή είναι πυκνοκατοικημένο και είναι μια μεγάλη πόλη. Η ρουτίνα μας ως ποδοσφαιριστές μας καταναλώνει πολλή ενέργεια. Παίζεις το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, συναντάς νέους ανθρώπους κάθε μέρα και ταξιδεύεις πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να χαλαρώσω όταν έχω ελεύθερο χρόνο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *