Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώνει ο 37χρονος McAuley

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την West Bromwich είναι ο… βιονικός Gareth McAuley, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Ο 37χρονος Βορειοϊρλανδός, όχι μόνο έχει αγωνιστεί σε ΟΛΑ τα παιχνίδια των Baggies, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι έδωσε το «παρών» και στο Euro 2016, αλλά είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας πλέον -μαζί με τον Salomon Rondon- με επτά τέρματα!

Οι εμφανίσεις του σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες από τους διοικούντες του συλλόγου και φαίνεται πως εντός των επόμενων εβδομάδων θα έχουμε εξελίξεις.

Μάλιστα, ο προπονητής της Brom, Tony Pulis, σημείωσε για τον McAuley: «Ο Gareth είναι φανταστικός και βρισκόμαστε κοντά στην ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Εξακολουθεί να πραγματοποιεί εμφανίσεις που είναι εντυπωσιακές για κάποιον σε αυτή την ηλικία, είναι πραγματικά απίστευτος. Δεν βρίσκω λόγο να μην συνεχίσει μαζί μας και του χρόνου, είναι εξαιρετικός και στα αποδυτήρια και ένας «βράχος» γύρω από τον οποίο θέλεις να χτίσεις την ομάδα σου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *