Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διάλεξε αριθμό ο Lindelof (;)

Σε μια σημαντική αποκάλυψη (;) προβαίνουν τα πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με την υπόθεση μεταγραφής του Victor Lindelof στην Manchester United.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Σουηδός αμυντικός βρίσκεται τόσο κοντά στην μετακίνησή του στο Old Trafford, που ήδη έχει διαλέξει και αριθμό φανέλας, επιλέγοντας το Νο2.

Όπως φαίνεται, ο 22χρονος είναι πλέον μια ανάσα από την μεταγραφή στην Αγγλία και το ποσό αγοράς του ενδέχεται να ξεπεράσει τα 35 εκ. λίρες. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, ο πρόεδρος της Benfica, Luis Filipe Vieira Ferreira βρέθηκε στο Μάντσεστερ προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της United και να υπάρξει συμφωνία.

Ο Lindelof μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα δεξιά, παρέχοντας λύσεις στον Jose Mourinho που έχει δει αρκετούς αμυντικούς του να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ δεν δείχνει να εμπιστεύεται ιδιαίτερα και τον Matteo Darmian, που είναι ο αναπληρωματικός του Antonio Valencia στα δεξιά.

Μάλιστα, σε περίπτωση που τελικά η μεταγραφή του 22χρονου ολοκληρωθεί, ο Mourinho θα έχει ξεπεράσει τα 180 εκ. λίρες σε δαπάνες για μεταγραφές, ήδη από την πρώτη του σεζόν!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *