Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει σε χρόνο-ρεκόρ ο Coutinho

Την μεγάλη έκπληξη στοχεύει να κάνει ο μεσοεπιθετικός της Liverpool, ο οποίος υπολογίζει να επιστρέψει στην δράση πριν το τέλος του μήνα!

Ο Philippe Coutinho, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο μήνα στη νίκη επί της Sunderland, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο και για πολύμηνη απουσία, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως μπορεί να κάνει το μεγάλο comeback την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, απέναντι στην Manchester City.

«Αυτή είναι η ελπίδα μου, να επιστρέψω σε αυτό το παιχνίδι. Η αποθεραπεία πάει καλά, περπατάω χωρίς πατερίτσες και δουλεύουμε πολύ ικανοποιητικά με το ιατρικό επιτελείο. Είμαι χαρούμενος με την ανάρρωσή μου», σημείωσε ο Βραζιλιάνος στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Αμέσως μετά το ματς (σ.σ. με τη Sunderland) είδα φωτογραφίες και βίντεο από τον τραυματισμό μου και φοβήθηκα λίγο. Όμως, οι ακτινογραφίες έδειξαν πως ήταν μεν σοβαρό, αλλά όχι τόσο όσο θα μπορούσε. Θα μπορούσα να είμαι πολύ χειρότερα», συμπλήρωσε ο 24χρονος άσος.

Σημειώνεται πως, μετά τον τραυματισμό του Coutinho η Liverpool έδωσε δύο παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, απέναντι σε Bournemouth (4-3) και West Ham (2-2).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *