Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει πρόταση για Koke o Guardiola

Διατεθειμένος να κυνηγήσει τον πάλαι ποτέ αντίπαλό του στο πρωτάθλημα της La Liga, Koke, εμφανίζεται ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Marca, οι Citizens ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην Atletico Madrid για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος απασχολεί και την Bayern Munich.

O Guardiola γνωρίζει τον Koke από τη θητεία του στην Barcelona και φαίνεται πως τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, ωστόσο η τεράστια ρήτρα αποδέσμευσης που λέγεται πως υπάρχει στο συμβόλαιό του βάζει «φρένο» στις ορέξεις του Καταλανού τεχνικού.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα που φημολογείται πως υπάρχει στο συμβόλαιο του 24χρονου άσου αγγίζει τα 150 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα, όμως η City ευελπιστεί πως θα καταφέρει να πείσει τους Μαδριλένους να τον πουλήσουν και με μικρότερο ποσό.

Υπενθυμίζεται πως το 2014 τον Koke είχε προσεγγίσει και η Manchester United (αλλά και η Barcelona), με τον Ισπανό τότε να ανανεώνει με την Atletico έως το 2019.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *