Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

ΗΠΑ για Zlatan

Ιδιαίτερα σύντομη θα μπορούσε να  αποδειχθεί η καριέρα του Zlatan Ibrahimovic στην Manchester United, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Όπως αναφέρεται, ο Ibrahimovic, που είχε προσελκύσει και παλιότερα τα βλέμματα συλλόγων από τις ΗΠΑ, φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο της LA Galaxy και θα μπορούσε να μετακινηθεί στο MLS το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σουηδός στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την United πριν περίπου πέντε μήνες, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Σε αυτό ελπίζει και ο προπονητής των Red Devils, Jose Mourinho, που θέλει να κρατήσει τον 35χρονο επιθετικό στο Μάντσεστερ και μετά το καλοκαίρι, υπάρχει όμως και μια μικρή λεπτομέρεια: ο Ibrahimovic επιθυμεί να παραμείνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορεί να βοηθήσει ενεργά του χρόνου την ομάδα στη διεκδίκηση της Premier League.

Φέτος έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην πορεία του, μετρά 14 γκολ σε 20 συμμετοχές ως βασικός και μένει να δούμε αν θα παραμείνει στην United και μετά το καλοκαίρι ή θα αποφασίσει να μετακινηθεί στις ΗΠΑ και την Galaxy που τον θέλει διακαώς (ή κάπου αλλού) προκειμένου να κολλήσει τα τελευταία «ένσημα» στη σπουδαία καριέρα του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *