Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Brighton θέλει δύο ανερχόμενα αστέρια της Chelsea

Δύο νεαρούς παίκτες της Chelsea φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα της Brighton, που πρόσφατα εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League.

Ο λόγος για τους Tammy Abraham και Ruben Loftus-Cheek, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον των «μπλε», ωστόσο ίσως χρειαστεί να παραχωρηθούν κάπου δανεικοί ώστε να πάρουν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής. Ο πρώτος φέτος πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν στην Championship με τη φανέλα της Bristol City, πέτυχε 23 τέρματα και ψηφίστηκε ως «Παίκτης της Χρονιάς» αλλά και «Νέος Παίκτης της Χρονιάς». Η Chelsea ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο 19χρονος δεν έχει ακόμη εμπειρία από Premier League και ίσως τον δούμε ξανά δανεικό φέτος.

Από την άλλη, τα πράγματα δεν πήγαν εξίσου καλά φέτος για τον Loftus-Cheek. O 21χρονος μέσος παρέμεινε στο Stamford Bridge το καλοκαίρι, όμως ολοκλήρωσε τη σεζόν ξεκινώντας βασικός μόλις σε τέσσερα παιχνίδια (κανένα στο πρωτάθλημα). Παρά τις ομολογουμένως εξαιρετικές προδιαγραφές που διαθέτει, δεν κατάφερε να πείσει αρκετά τον Antonio Conte και ίσως χρειαστεί και εκείνος εμπειρία στην Premier League με μια μικρότερου βεληνεκούς ομάδα.

Να σημειωθεί πως η Brighton επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 34 χρόνια και τώρα θέλει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να παραμείνει και να μην αποτελέσει μια «φωτοβολίδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *