Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να αποδείξει ο Berahino

Έτοιμος να διαψεύσει στην πράξη όσους τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και τον έχουν υποτιμήσει, αλλά και να αποδείξει την αξία του στον ίδιο τον εαυτό του, είναι ο Saido Berahino.

Ο επιθετικός της Stoke City, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο «ξεπέταγμα» τη σεζόν 2014/15, σκοράροντας 14 τέρματα, σταδιακά έχασε το δρόμο του και δεν εξελίχθηκε σε αυτό που ανέμεναν όλοι, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ότι είχε εκτίσει ποινή οκτώ εβδομάδων για χρήση ψυχαγωγικών ναρκωτικών ουσιών, όσο βρισκόταν στην West Brom.

Έτσι, πλέον θέλει να επανέλθει στην ελίτ της Premier League και να αποδείξει στους επικριτές του ότι έχει αρκετά ακόμη να προσφέρει στο χώρο.

«Έχω πολλά πράγματα να αποδείξω, πρώτον στον εαυτό μου, και νομίζω του το χρωστάω. Με έχω απογοητεύσει πολύ και είναι ώρα να αποδείξω στον εαυτό μου πως μπορώ να γίνω εκείνος ο παίκτης που έδειξε τα θετικά σημάδια. Ορισμένες φορές είμαι αφελής και σήμερα οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα αρνητικά πράγματα, την κακή δημοσιότητα. Πρέπει να είσαι δυνατότερος και να αποδεχθείς ότι κάνεις λάθη. Κανείς δεν ξέρει την πλήρη ιστορία εκτός από την FA και την ομάδα. Ο καθένας πληρώνει τα λάθη του και πλέον ανυπομονώ να τα αφήσω όλα πίσω και να χτίσω μερικές όμορφες αναμνήσεις εδώ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *