Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να μείνει ο Lucas αλλά…

Την επιθυμία να παραμείνει στην Liverpool εξέφρασε με δηλώσεις του ο Lucas Leiva, ο οποίος όμως θέλει να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Lucas Leiva πέτυχε πριν από λίγες μέρες το χρυσό γκολ που χάρισε στη Liverpool την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup κόντρα στην Plymouth. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται πολλές φορές πλέον ως κεντρικός αμυντικός είναι ο μακροβιότερος παίκτης των «Κόκκινων» πλέον και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Lucas ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Liverpool για να παραμείνει στην ομάδα. Ο ίδιος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, όμως έχει θέσει σαν όρο να αγωνίζεται περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εάν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου είμαι ακόμα εδώ θα είναι εξαιρετικό. Είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι. Αλλά δεν μπορώ να σου πω αν σε δύο, σε τέσσερις ή και παραπάνω μήνες αν θα ισχύει. Είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή και θέλω να το βλέπω μέρα με τη μέρα. Έχω αρκετές επιλογές για να φύγω. Πρέπει να σκεφτώ μακροπρόθεσμα. Ξέρω ότι δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου. Θα πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *