Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Clough η Leeds

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Zach Clough είναι η Leeds United, η οποία ενδιαφέρεται για τον νεαρό της Bolton που εντυπωσιάζει.

Ο Zach Clough αγωνίζεται φέτος στην League One με τη φανέλα της Bolton και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μιας και σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 6 γκολ, όντας μάλιστα επιτελικός μέσος.

Ο 21χρονος με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Championship, με την Leeds United να δείχνει περισσότερο έτοιμη να τον κάνει δικό της, όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από τις Bristol City, Birmingham και Wolves.

Ενδιαφέρον όμως δεν υπάρχει μόνο από την Championship αφού και ομάδες από την Premier League «τρίβουν» τα μάτια τους με τον 21χρονο. Συγκεκριμένα, η Everton και η Middlesbrough έχουν «τσεκάρει» αρκετές φορές τον παίκτη, τον οποίο θεωρούν ένα ενδιαφέρον ταλέντο.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Macron Stadium κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μένει να φανεί ποια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *