Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κίνηση Spurs για Barkley

Στη μεταγραφική λίστα της Tottenham έχει προστεθεί ο Ross Barkley, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Standard.

Όπως αναφέρεται, οι Spurs αναζητούν ένα δημιουργικό μέσο ο οποίος θα βοηθά τον Harry Kane και θα είναι σχετικά επιθετικογενής, και ο Άγγλος διεθνής φαντάζει ως ένας ιδανικός υποψήφιος.

Ο Mauricio Pochettino εμπιστεύεται τους Άγγλους παίκτες και σίγουρα ο Barkley αποτελεί δική του επιλογή, ενώ αντίθετα ο Ronald Koeman δεν έχει κατορθώσει να πετύχει την καλύτερη φόρμα του 23χρονου μέσου.

Το συμβόλαιο του μέσου της Everton εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 65.000 λίρες την εβδομάδα.

Το ποσό που αξιώνεται από τους Toffees, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς είναι τα 35 εκ. λίρες τουλάχιστον, ωστόσο φυσικά με την προϋπόθεση πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και δεν θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Με τη μεταγραφή του Moussa Sissoko να μην έχει δικαιώσει ακόμα τις προσδοκίες, δεν αποκλείεται να δουμε τους Spurs να κινούνται άμεσα για τον Barkley, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το αγγλικό στοιχείο εντός των κόλπων της ομάδας.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *