Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κινέζος» και επίσημα ο Obi Mikel

Στο πρωτάθλημα της Κίνας και την Tianjin TEDA θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο μέσος της Chelsea, John Obi Mikel, όπως επιβεβαίωσε μέσω επιστολής του στους φιλάθλους των Λονδρέζων.

Ο Νιγηριανός άσος, που όλο το προηγούμενο διάστημα συνδεόταν με τις Marseille και την Valencia, αποφάσισε τελικά να επιλέξει τα χρήματα των Κινέζων και να μην συνεχίσει στην Ευρώπη, ενώ αποχώρησε μετά από μια δεκαετία στο Stamford Bridge.

«Όπως γνωρίζετε, δεν έχω συμμετάσχει καθόλου τη φετινή σεζόν και, όντας 29 ετών, έχω ακόμη αρκετά χρόνια σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχοντας αυτό κατά νου, αισθάνομαι πως τώρα είναι η ώρα για μια νέα πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος που θα υπογράψω στην Tianjin TEDA FC στην Κίνα, σε μια περίοδο που το Κινέζικο Πρωτάθλημα ανθεί. Στον κ. Abramovich, το τεχνικό επιτελείο, τους προπονητές, τους φυσικοθεραπευτές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στην Chelsea, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Αλλά το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» είναι προς τους φιλάθλους της Chelsea. Με φέρατε σε αυτή την οικογένεια, τραγουδήσατε το όνομά μου και ήσασταν δίπλα μας σε κάθε βήμα. Ευχαριστώ για τη στήριξή σας, σε νύχτες όπως στο Μόναχο, όπου κάνατε το απίθανο, πιθανό», αναφέρει στη συγκινητική του επιστολή ο 29χρονος άσος.

Ο Mikel κατά τη δεκαετία αυτή στο Λονδίνο κέρδισε 11 τρόπαια, μεταξύ των οποίων δύο πρωταθλήματα ένα Champions League και ένα Europa League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *