Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κλείνει (;) στη Milan ο Deulofeu

Πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ιταλία και την AC Milan βρίσκεται ο επιθετικός της Everton, Gerard Deulofeu, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων.

Ο Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ronald Koeman στους Toffees, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Rossoneri για την μετακίνησή του στο San Siro, με την προοπτική δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανταπόκριση από την πλευρά της Everton και ο τραυματισμός του Yannick Bolasie έως το τέλος της σεζόν περιπλέκει τα πράγματα, όμως η ομάδα του Koeman φαίνεται θετική στην παραχώρηση του Deulofeu, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Εντωμεταξύ, για το προϊόν των ακαδημιών της Barcelona λέγεται πως ενδιαφέρεται και η Roma, όμως γίνεται αντιληπτό πως οι Μιλανέζοι έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεσή του αυτή τη στιγμή.

Πάντως, με τον Morgan Schneiderlin να βρίσκεται προ των πυλών του Goodison Park, μια επικείμενη αποχώρηση του Deulofeu δεν αποκλείεται να σημάνει την έλευση και του Memphis Depay από τη Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *