Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρίσιμες συζητήσεις Wenger-Xhaka

Καθοριστικές συζητήσεις με τον Granit Xhaka σε ό,τι αφορά τη νέα του αποβολή στο παιχνίδι απέναντι στην Burnley ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο τεχνικός της Arsenal, Arsene Wenger.

Ο Ελβετός μέσος είδε την κόκκινη κάρτα για πολύ «άτσαλο» μαρκάρισμα πάνω στον Steven Defour και είναι η δεύτερη στη σεζόν, καθώς είχε αποβληθεί και τον περασμένο Οκτώβρη, απέναντι στην Swansea City.

Έτσι, λοιπόν, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με τον προπονητή του, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της πειθαρχίας και να αλλάξει ο 24χρονος τον τρόπο παιχνιδιού του σε αυτό τον τομέα, μιας και τώρα κινδυνεύει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών.

«Πρέπει να ελέγξει το παιχνίδι του και να μην τιμωρεί την ομάδα με την έλλειψη ελέγχου και τα τάκλιν του. Δεν ενθαρρύνουμε τους μέσους μας να πέφτουν για τάκλιν, ούτε να κάνουν τέτοιου είδους φάουλ», τόνισε στις δηλώσεις του ο Αλσατός προπονητής αναφορικά με τη νέα αποβολή του Xhaka.

Ο Wenger, λοιπόν, φαίνεται να είναι αρκετά θυμωμένος με τον ποδοσφαιριστή που απέκτησε το καλοκαίρι έναντι 32,5 εκ. λιρών και θα απαιτήσει άμεση αλλαγή στη στάση του, ώστε να μην ξανακινδυνεύσει η ομάδα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *