Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μαλλιά αξίας χιλιάδων λιρών και η επιστροφή ενός Γερμανού bomber

Σαν σήμερα το 2013 η Hull City επικρατούσε της Fulham με το εντυπωσιακό 6-0 στην έδρα της, με τον έναν εκ των σκόρερ της, τον Tom Huddlestone, να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα από τον Απρίλιο του 2011.

Ο μέσος της Hull City όταν είχε πετύχει το τελευταίο του τέρμα τον Απρίλιο του 2011, αποφάσισε ότι δεν θα κουρευτεί ξανά μέχρι να σκοράρει πάλι και με αυτό τον τρόπο θα μάζευε χρήματα, για την έρευνα κατά του καρκίνου. Τελικά το γκολ ξαναμπήκε στην ζωή του Huddlestone μετά από σχεδόν δύο χρόνια, την ημέρα των 27ων γενεθλίων του και πανηγυρίστηκε μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Rob Price, ο οποίος του έκοψε μερικές τρίχες απ’ τα μαλλιά, οι οποίες πουλήθηκαν στο ebay έναντι του ποσού τον 6000 λιρών.

Μια μέρα σαν σήμερα το 1997 ο σπουδαίος Γερμανός επιθετικός Jurgen Klinsmann, είχε επιστρέψει στην Tottenham και τότε έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα της στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι με αντίπαλο την Arsenal.

Το δεύτερο πέρασμα του Klinsmann από την Tottenham δεν αποδείχθηκε το ίδιο επιτυχημένο με το πρώτο του, παρ’ αυτά στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με εννέα τέρματα σε 15 εμφανίσεις και την βοήθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η πρώτη θητεία του Γερμανού “bomber” στους “πετεινούς” ήταν πολύ πιο επιτυχημένη, καθώς πέτυχε συνολικά 30 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, με τα 21 εξ’αυτών στο πρωτάθλημα, μια επίδοση που του χάρισε το βραβείο των αθλητικών συντακτών για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *