Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή η Leicester

Την πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι, η οποία μάλιστα θα είναι και ιδιαίτερα «δυνατή», ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Leicester City.

Μόλις μερικές ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας και επίσημα από τον Craig Shakespeare για τα επόμενα τρία χρόνια, η Leicester βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Harry Maguire από την Hull City. To deal, σύμφωνα με το Sky Sports, ενδέχεται να κλείσει στα 17 εκατομμύρια λίρες και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Ο 24χρονος αμυντικός, που πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με τη Hull τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «Tigers» και είδε το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα αρκετών ομάδων της Premier League. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει πως η Leicester ήταν η τελευταία που μπήκε στην κούρσα και τελικά φαίνεται πως θα είναι και η νικήτρια.

Έτσι, θα παράσχει μια σπουδαία λύση στα μετόπισθεν, αφού πλέον το δίδυμο Robert Huth-Wes Morgan έχει δείξει σημάδια κάμψης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ψηφίστηκε και Παίκτης της σεζόν για τη Hull φέτος, τόσο από τους παίκτες όσο και από τους φιλάθλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *