Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σενάριο για Jese και Middlesbrough

Ένα άκρως ενδιαφέρον σενάριο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η γαλλική L’Equipe, το οποίο αφορά την Middlesbrough και τον πρώην άσο της Real Madrid, Jese Rodriguez.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Jese, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην Paris Saint-Germain χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και έχει απασχολήσει και τη Liverpool, θα μπορούσε τελικά να καταλήξει στην Boro του συμπατριώτη του, Aitor Karanka.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι έχουν ήδη πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν δανεικό τον 23χρονο εξτρέμ, ωστόσο προτιμούν ως προορισμό την Middlesbrough, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει θέσει ως προτεραιότητα την ισπανική Las Palmas.

Ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της PSG δεν θέλουν να δώσουν τον Jese στο σύλλογο της La Liga έχει να κάνει με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και το γεγονός ότι πιστεύουν πως εκεί θα μπορούσε να αποπροσανατολιστεί και να «χαλαρώσει», ενώ αντίθετα στην Premier League ο Karanka ενδέχεται να τον «στρώσει».

Βέβαια, τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι ακόμα απλώς πιθανά ενδεχόμενα και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι με τον Jese, ωστόσο το σίγουρο είναι πως μια τέτοια προσθήκη θα προσέφερε μεγάλο ενθουσιασμό στο Riverside.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *