Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στη Championship ο Nugent

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και την Derby County θα συνεχίσει την καριέρα του τελικά ο επιθετικός της Middlesbrough, David Nugent, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Το πάλαι ποτέ ανερχόμενο ταλέντο των «Τριών Λιονταριών» ήταν στην πόρτα της εξόδου από τη Boro μετά την απόκτηση του Rudy Gestede και τελικά υπέγραψε στο σύλλογο της Championship για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Ο Nugent αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, ενώ είχε λάβει άδεια από τον Aitor Karanka να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί πως για τον 31χρονο Άγγλο φορ είχε ενδιαφερθεί και η Fulham, ωστόσο η Derby ήταν αυτή που πρόλαβε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο στο Riverside Stadium.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ούτε το αν αποκτήθηκε με μεταγραφή ή ως ελεύθερος, πάντως θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας του Steve McClaren, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος παίκτης που πηγαίνει αυτό το Γενάρη στη Derby από την Middlesbrough, μετά το δανεισμό του Julien de Sart.

Ο Nugent συνέβαλε τα μέγιστα πέρυσι στην πορεία ανόδου της Boro προς την Premier League, με οκτώ γκολ σε 40 ματς, ενώ η απόκτηση του Alvaro Negredo το περασμένο καλοκαίρι οδήγησε στον παραγκωνισμό και τελικά την αποχώρησή του. Στο παρελθόν, έχει περάσει επίσης από Bury, Preston North End, Portsmouth, Burnley και Leicester.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *