Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στον πάγο ο Karius

Ο Jurgen Klopp τόνισε πως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το πότε θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Loris Karius.

Ο 23χρονος έμεινε στον πάγκο των «Κόκκινων» στη νίκη με 3-0 κόντρα στη Middlesbrough, πληρώνοντας τις γκάφες του στα ματς με Bournemouth και West Ham, με το Mignolet να τον αντικαθιστά. Ο Βέλγος αγωνίστηκε μετά τις 16 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Fischer.

Μετά τη νίκη στο Riverside, ο Klopp ανέφερε πως περιμένει από τον Karius να ξεπεράσει την απογοήτευσή του, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό ταλέντο. Στο χθεσινό αγώνα, ο Adam Lallana πέτυχε δύο γκολ και ένα ο Origi, με τη Liverpool να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από την Chelsea.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jurgen Klopp: » Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με την κατάσταση των τερματοφυλάκων μας. Έχουμε τρείς εξαιρετικούς νέους τερματοφύλακες, οπότε η συγκεκριμένη θέση για τη Liverpool είναι πραγματικά καλή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διώξουμε κάποιον. Θέλουμε να βελτιώσουμε τους παίκτες. Δε θέλουμε να πείσουμε τους ανθρώπους ότι δεν είναι κακός, αλλά είμαστε καλά με τους παίκτες μας. Ο Loris είναι ένας πολύ νέο και εξαιρετικό ταλέντο και όλα θα είναι πολύ καλά στο τέλος, αλλά δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για το πότε θα επιστρέψει «.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *