Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τέλος» από την Εθνική ο Boruc

Την απόσυρσή του από την Εθνική Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα ο βετεράνος πορτιέρο της Bournemouth, Artur Boruc.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έλαβε μέρος σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρει στην επιστολή του ότι θέλει πλέον να επικεντρωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά του αλλά και τους Cherries και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω επίσημα την απόσυρσή μου από την Εθνική ομάδα. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα και την πήρα μετά από σοβαρή σκέψη. Ωστόσο, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθώ πλήρως στην οικογένειά μου και στην καριέρα μου στην Bournemouth. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, Adam Nawalka και όσους είναι συνδεδεμένοι με την Πολωνία, για τη φανταστική τους στήριξη από τότε που πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου, το 2004. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και πάντα θα το αναπολώ με περηφάνεια. Απόλαυσα το κάθε λεπτό που αγωνίστηκα με την Εθνική ομάδα και είμαι υπερήφανος, ταπεινός και τιμημένος που ολοκληρώνω την καριέρα μου ως ο πορτιέρο της Πολωνίας με τις περισσότερες συμμετοχές. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, το επιτελείο και όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα τα καλύτερα, και φυσικά θα συνεχίσω να ακολουθώ την ομάδα μας ως φίλαθλος. Τελευταίο και κυριότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τους ανθρώπους στην Πολωνία για την φανταστική τους υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διεθνούς μου καριέρας», αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Cherries o Boruc.

Να σημειωθεί πως συνολικά, από το 2004 μέχρι σήμερα κατέγραψε 64 συμμετοχές, ενώ έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο του 2006 και στο Euro 2008, και στα δύο ως βασικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *