Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα βρήκαν για Memphis, «πετάει» για Γαλλία

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγη ώρα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Manchester United και Lyon για την παραχώρηση του Memphis Depay βρίσκονταν σε αρκετά προηγμένο στάδιο.

Τελικά, όπως αναφέρει το έγκυρο Sky Sports, οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το deal θα φτάσει τα 21,7 εκ. λίρες (μαζί με τα bonus), ενώ θα μπει και οψιόν επαναγοράς από τους Red Devils, καθώς επίσης και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ολλανδός εξτρέμ έφτασε «μετά βαϊων και κλάδων» στο Old Trafford, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την PSV στην Eredivisie, έναντι 25 εκ. λιρών τον Ιούνη του 2015.

Παρόλα αυτά, και παρότι ήταν στα βασικά πλάνα του Louis Van Gaal κατά την πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Jose Mourinho και μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις και 20 (!) λεπτά συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς και τρεις εμφανίσεις στο Europa League.

Μάλιστα, στα τελευταία εννέα ματς των Red Devils ήταν εκτός αποστολής και η αποχώρησή του δεν είναι έκπληξη για κανέναν. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από τους συλλόγους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *