Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Manchester United v Bournemouth [preview]

Η Manchester United χρειάζεται να ανακάμψει από την ήττα που υπέστη στο ντέρμπι της Κυριακής αν θέλουν να κρατήσουν τις ελάχιστες ελπίδες για τίτλο ζωντανές. Ο αγώνας κάνει σέντρα απόψε στις 22:00.

 

Manchester United:
Οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα μέσα στο Old Trafford και να παρουσιάσουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στα ‘Κεράσια’. Με το κενό από την πρώτη θέση να έχει φτάσει στο -11, η ομάδα του Jose Mourinho θα προσπαθήσει να πάρει μονάχα νίκη στην έδρα της απόψε. Εκτός αποστολής παραμένει ο τιμωρημένος Pogba ενώ άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Rojo μετά τον τραυματισμό του στο Κυριακάτικο ντέρμπι. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε και τους Fellaini, Jones και Ibrahimovic στην αποστολή της ομάδας ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση με την απουσία του Mkhitaryan στα τελευταία ματς.

Bournemouth:
Μετά την ισοπαλία στο Selhurst Park με 2-2 απέναντι στην Crystal Palace, η Bournemouth διατηρείται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Η ομάδα του Eddie Howes παραμένει αήττητη σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας και βρίσκεται ελάχιστες θέσεις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

 

Προϊστορία:
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 4 φορές στην Premier League και η United διατηρεί το πιο θετικό σερί έχοντας πετύχει 2 νίκες απέναντι στα ‘Κεράσια’. Η προηγούμενη αναμέτρησή τους στο Old Trafford είχε λήξει 1-1 μετά το πέναλτι του King στο 40′ αλλά και την κόκκινη κάρτα του Surman.

 

Διαιτητής: Την αναμέτρηση ανέλαβε ο Graham Scott

 

Πιθανές Συνθέσεις:
Man United: De Gea; Lindelof, Smalling, Rojo; Valencia, Matic, Herrera, Young; Mata, Martial, Ibrahimovic
Bournemouth: Begovic, Smith, Cook, Ake, Daniels, Stanislas, Cook, Surman, Fraser, King, Defoe

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *