Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

24/10/2004- Η ημέρα που οι «Invincibles» ηττήθηκαν

Σαν σήμερα το 2004 έσπαγε το αήττητο σερί των 49 αγώνων της Arsenal στο πρωτάθλημα, που κρατούσε από τον Μάιο του 2003 από την Manchester United, η οποία επικρατούσε με 2-0 των «Κανονιέρηδων» στο Old Trafford. Τα γκολ για την United πέτυχαν οι Van Nistelroy και Rooney, το 1ο μάλιστα τέρμα προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι, που κέρδισε ο Rooney από τον Campbell.

Εκείνη η ιστορική πλέον αναμέτρηση, που έγινε γνωστή ως «η μάχη του μπουφέ» έχει να επιδείξει ακόμα αντιεπαγγελματικά φάουλ των παικτών των γηπεδούχων, που έμειναν ατιμώρητα από τον διαιτητή Mike Riley, όπως ο Van Nistelroy που σε μιά διεκδίκηση πήγε με τις τάπες στον Ashley Cole. Το πιο αξιοσημείωτο περιστατικό φέρεται ότι σημειώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη φυσούνα, όταν ένας παίκτης της Arsenal εξσφενδόνισε ένα κομμάτι πίτσα στον προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» Sir Alex Ferguson.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής ο παίκτης του οποίου το όνομα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και σήμερα, ήταν ο νυν ποδοσφαιριστής της Chelsea Cesc Fabregas.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *