Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έπαθε Arsenal η Liverpool

Εκθαμβωτική εμφανίστηκε η Manchester City,στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής,διαλύοντας την Liverpool,με τον πίνακα του σκορ να <<τερματίζει>> στο 5-0.

Η Manchester City ήταν σαφώς καλύτερη από την Liverpool,η οποία εξαιτίας μιας κόκκινης κάρτας στο Mane και σε συνδυασμό με την αστοχία της σε μερικές σημαντικές στιγμές,δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και να ακολουθήσει τον ρυθμό των «Πολιτών».

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

O De Bruyne στο 24′, ελευθερώνει τον Aguero,βγάζοντας τον τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Liverpool,με τον Αργεντινό να σουτάρει στην πάνω γωνία,νικώντας τον και κάνοντας το 1-0 για τους «Πολίτες».

Η Liverpool προσπάθησε μέσα σε λίγα λεπτά να απαντήσει,δίχως αποτέλεσμα καθώς ο Mohamed Salah βρέθηκε και εκείνος τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της City,στέλνοντας την μπάλα προς το αριστερό δοκάρι,με τον Ederson να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να νικάει τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Στο 35′ ο John Stones αντέδρασε γρήγορα μέσα στην περιοχή και έγινε παραλήπτης ενός κόρνερ,κάνοντας ένα χαμηλό σουτ προς το δεξί δοκάρι,με τον Mignolet να φωνάζει παρόν,νικώντας τον αμυντικό της Manchester City.

Ενώ όλα φαινόντουσαν πως θα έρθει το σφύριγμα της ανάπαυλας,ο Gabriel Jesus σκοράρει,καθώς σηκώθηκε πολύ ψηλά για να αξιοποιήσει μία πάσα,με την μπάλα αν και είχε κατάληξη προς το κέντρο της εστίας,να μπερδεύει τον Mignolet και να καταλήγει στα δίκτυα,με τον πίνακα του σκορ να διαμορφώνεται 2-0.

Οι «Πολίτες» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο και στο 53′ ο Aguero έστρωσε την μπάλα στο πιάτο για τον Gabriel Jesus ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα,παραβιάζοντας για 3η φορά την εστία του Βέλγου και το σκορ να αυξάνεται στο 3-0.

Ενώ περνούσαν τα λεπτά,η City δεν σταματούσε,με αποτέλεσμα στο 77′ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της City,Benjamin Mendy,<<έφτιαξε>> τον Leroy Sane,ο οποίος νίκησε τον Simon Mignolet με ένα έξοχο σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας,πανηγυρίζοντας για το 4ο γκολ των «Πολιτών».

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού,ο Kyle Walker πασάρει στον Leroy Sane ο οποίος παίρνει την μπάλα και εξαπολύει ένα έξοχο σουτ από την άκρη της περιοχής.Η προσπάθεια του πάει στην πάνω αριστερή γωνία,με το σκορ να παίρνει άλλες διαστάσεις και να γίνεται το 5-0.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Man City: Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Mendy, Danilo, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Aguero, Jesus

 

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *