Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή με 3άρα για την Arsenal !

Επιστροφή στις νίκες για την Arsenal με το εύκολο 3-0 κόντρα στη Bournemouth με καλύτερο της παίκτη τον Danny Welbeck ο οποίος έβαλε 2 γκολ και έβγαλε 1 ασσίστ. Με αυτό το τρόπο θα συνεχίσει αρχικά την ερχόμενη Πέμπτη με τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις με την Κολωνία και στη συνέχεια με την Chelsea στο Stamford Bridge την άλλη Κυριακή.

 

Α’ ημίχρονο

Το ματς ξεκίνησε και η Arsenal ήθελε από την αρχή να δείξει από την αρχή την υπεροχή της πετυχαίνοντας το γρηγορότερο δυνατόν ένα τέρμα. Αυτό το κατάφερε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Danny Welbeck με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Kolasinac δίνοντας κεφάλι στην ομάδα του για το 1-0. Η Arsenal συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες όπως αυτή με την εκτέλεση φάουλ του Ozil που έδιωξε ο Begovic. Η πίεση συνεχίστηκε και έτσι στο 27′ ο Lacazette έκανε το 2-0 μετά από assist του Welbeck δείχνοντας στους οπαδούς της ότι θα πανηγυρίσουν και πάλι μια νίκη. Το ημίχρονο έληξε με την καθολική υπεροχή των γηπεδούχων και ένα καλό προβάδισμα για το δεύτερο ημίχρονο.

 

Β’ ημίχρονο 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά την εστία των κανονιέρηδων στο 47′ με δοκάρι από τον Defoe . Όμως στο 50‘ ο άνθρωπος του αγώνα Danny Welbeck έγραψε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ωραίο τελείωμα και έπειτα από πάσα του Ramsey. Από το 50 ως το 60 οι γηπεδούχοι έδειχναν την υπεροχή τους χάνοντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη με τους Ozil, Ramsey και Welbeck αντίστοιχα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων για το επερχόμενο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Κολωνία για το Europa League. Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε για την Arsenal που έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Coquelin που πέρασε σαν αλλαγή στο 67‘ και τραυματίστηκε στο 80‘. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα από μια ευκαιρία για τις δυο ομάδες μια για τους φιλοξενούμενους με τον Daniels και μια για τους gunners με τον Sanchez στο 88′ και 92’ αντίστοιχα.

 

Συνθέσεις

Arsenal : Cech, Monreal, Mustafi, Koscienly, Bellerin, Ramsey (Coquelin 67′), Kolasinac, Xhaka, Ozil, Lacazette (Giroud 75′), Welbeck (Sanchez 75′)

Bornmouth : Begovic, Mings (Francis 46′), Ake, Cook, Daniels, Gosling, Arter, Smith, Fraser (Ibe 38′), King, Defoe ( Mousset 72′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *