Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγωνία για Pogba

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Manchester United, παρά την νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League επί της Basel με 3-0, αφού ο Paul Pogba τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με πατερίτσες εκτός γηπέδου.

Ο άσος των «Red Devils» μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 71ο λεπτό και μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί ενθαρρυντικό σημάδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα και ο Jose Mourinho σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως περιμένει ο παίκτης του να απουσιάσει για μερικές εβδομάδες.

«Δεν γνωρίζω (τη σοβαρότητα του τραυματισμού). Ξέρω μόνο από πείρα πως πρόκειται για ένα μυϊκό πρόβλημα. Η εμπειρία μου, μου λέει ότι ένας μυϊκός τραυματισμός μπορεί να σε κρατήσει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες, ακόμα όμως δεν έχω μιλήσει με το ιατρικό επιτελείο. Εμείς δεν στεναχωριόμαστε για τους τραυματισμούς, αν δεν παίξει ο Paul την Κυριακή έχουμε τον Herrera, τον Carrick, τον Fellaini και τον Matic», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *