Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αχ αυτές οι κρύες νύχτες της Stoke

Με τον χειρότερο εφιάλτη της ήρθε για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη η Manchester United. Αυτές οι ισοπαλίες για την ομάδα του Mourinho είναι ο εφιάλτης που στοιχειώνει τον ύπνο της και σε συνδυασμό με την προϊστορία της ομάδας στο Bet365 Stadium, η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πλήρως απογοητευτική.

Από νωρίς οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι. Η Stoke κατάφερε να κλείσει τους χώρους της πολύ καλά με τον Fletcher και Zouma να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι για την ομάδα τους. Παρά την εμφανώς μεγάλη κατοχή από την ομάδα του Mourinho, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Στο 43′ ο Choupo-Moting καταφέρνει να ανοίξει το σκορ μετά από ασίστ του Biram νικώντας τον De Gea που πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι.

 

Πριν προλάβουν οι «Potters» να πανηγυρίσουν το γκολ, η ομάδα του Manchester απάντησε σχεδόν αμέσως. Πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 45+1′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Pogba κάνει την κεφαλιά που ακουμπώντας στην πλάτη του Rashford, μπαίνει στα δίχτυα του Butland.

To δεύτερο μέρος βρίσκει την United πιο χαλαρή και την Stoke να ανεβάζει ρυθμούς στην επίθεση. Ο De Gea χρειάστηκε να δείξει χαρακτήρα στην τραγική σημερινή άμυνα της ομάδας του, που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού φαίνεται να τα είχε χαμένα. Με δεύτερη προσπάθεια, ύστερα από την απόκρουση του Butland, o Lukaku διπλασιάζει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 57′. 

Όμως η Stoke δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα ακόμα. Ο Choupo-Moting έρχεται για δεύτερη φορά να βρει δίχτυα λίγο μετά την επέμβαση του De Gea απέναντι στον Jese. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γερμανός πηδά πιο ψηλά από όλους και ισοφαρίζει τα γκολ της αναμέτρησης στο 63′.

Ο Mourinho έψαξε το γκολ της νίκης κάνοντας άκρως επιθετικό το σχήμα της ομάδας του, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε. Παρόλα αυτά μεγάλος πρωταγωνιστής για την Stoke City ήταν ο τερματοφύλακας Butland, που απέκρουσε κάθε προσπάθεια της United για το νικητήριο γκολ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2, που μπορεί να αδικεί τους φιλοξενούμενους αλλά πλέκει το εγκώμιο για τον τερματοφύλακα της Stoke.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *