Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δέχεται μείωση για να επιστρέψει στην Everton o Rooney

Την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από τη Manchester United προκειμένου να επιστρέψει στην Everton, το σύλλογο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, φαίνεται πως έχει λάβει ο Wayne Rooney.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει πλέον αντιληφθεί πως δεν πρόκειται να έχει πρωταρχικό ρόλο στην United και ετσι θέλει να επισπεύσει όσο γίνεται την επιστροφή του στο Goodison Park, προκειμένου να ξαναγίνει βασικό στέλεχος. Για το λόγο αυτό και είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση αποδοχών σε σχέση με αυτά που λαμβάνει στους «Red Devils», και επιθυμεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για την μετακίνηση του Άγγλου διεθνούς, ενώ η περίπτωσή του είναι ξεχωριστή και δεν σχετίζεται με εκείνη του Romelu Lukaku. Να σημειωθεί πως ο Rooney έχει άλλωστε στο μυαλό του και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας σε ένα χρόνο από τώρα και θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί από τον Gareth Southgate.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τους «Toffees» και εντυπωσίασε, με αποτέλεσμα σε ηλικία μόλις 18 ετών το 2004 να αποχωρήσει με προορισμό τη United. Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Jose Mourinho και πέτυχε μόλις πέντε τέρματα σε 25 εμφανίσεις στην Premier League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *