Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν έχει τελειωμό η κρίση στους Χωριάτες!

Η απώλεια επίσης του Grealish, για τον οποίο σήμερα κιόλας η Tottenham πρόσφερε 15 εκατομμύρια λίρες

Θεωρώντας ότι όλη η προσοχή έχει στραφεί στους Jack Grealish, Sam Johnstone, Robert Snodgrass, Lewis Grabban και John Terry μάλλον θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι παίκτης της χρονιάς στην Aston Villa ανακηρύχθηκε ο James Chester!

Τον οποίο όμως Chester, δυστυχώς για τους οπαδούς της Villa, ‘φλερτάρουν’ 4 ομάδες της Premier League!

O Ουαλός αμυντικός είχε ένα φοβερό δεύτερο μισό σαιζόν, όπου και σχημάτισε ένα απίστευτο αμυντικό δίδυμο στα μετόπισθεν της Villa μαζί με τον John Terry, καθώς η ομάδα τους κατάφερε να φτάσει στον τελικό των play off της Championship!

Η δεινή όμως πλέον οικονομική κατάσταση των Χωριατών δεν τους επιτρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Terry, Snodgrass, Grabban και Johnstone!

Η απώλεια επίσης του Grealish, για τον οποίο μάθαμε ότι σήμερα κιόλας η Tottenham πρόσφερε 15 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, πρόκειται να αποδειχθεί πολύ οδυνηρή, αναπολώντας τη φοβερή περσινή χρονιά που είχε ο παίκτης!

Η ενδεχόμενη απώλεια όμως του Chester, ίσως να αποδειχθεί η πιο οδυνηρή από όλες για την Aston Villa και την προσπάθεια της να επανέλθει στην Premier League.

Σύμφωνα λοιπόν με την Birmingham Mail τέσσερις ομάδες της Premier League έχουν εκδηλώσει το άμεσο ενδιαφέρον τους για τον 29 χρονών αμυντικό ο οποίος κοστολογείται στα 8 εκατομμύρια λίρες!

Για τους γνώστες αλλά και τους οπαδούς της Villa η φυγή του Chester θα αποδειχθεί οδυνηρή στη συνέχεια γιατί πολύ απλά ο παίκτης ήταν ο αληθινός ηγέτης στα αποδυτήρια την προηγούμενη σαιζόν και προφανώς η κινητήρια δύναμη πάνω στην οποία ήλπιζε ο Steve Bruce να πετύχει την αναγέννηση της Aston Villa και πιθανόν μία πιο οργανωμένη ‘επίθεση’ για την κατάκτηση μίας εκτ ων θέσεων που οδηγούν στην Premier League!

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Η απώλεια επίσης του Grealish, για τον οποίο  σήμερα κιόλας η Tottenham πρόσφερε 15 εκατομμύρια λίρες

Η απώλεια επίσης του Grealish, για τον οποίο σήμερα κιόλας η Tottenham πρόσφερε 15 εκατομμύρια λίρες

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *