Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσκολεύτηκε αλλά δεν εγκατέλειψε

Μπορεί η βόλτα από το Saint Mary’s να μην ήταν εύκολη για την Manchester United, όμως έστω και έτσι άρπαξε το τρίποντο από μια καλά οργανωμένη Southampton.

Πρώτο ημίχρονο:
Καλά διαβασμένος φάνηκε ο Pellegrino, που γνωρίζοντας πως η United στήνει το παιχνίδι της από το κέντρο φρόντισε σχεδόν να την εξαφανίσει. Η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε αμέσως, αφού από τα πρώτα μόλις λεπτά κατάφεραν να υποτάξουν την ομάδα του Mourinho και να ξεχωρίσουν στο γήπεδο. Οι «Άγιοι» οργάνωναν το παιχνίδι τους όπως ήθελαν με την Man United να πραγματοποιεί φάσεις μονάχα από αντεπιθέσεις. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρέθηκαν μπροστά στον σκορ στο 20′. Ο Lukaku με δεύτερη προσπάθεια, μετά την κεφαλιά του που απέκρουσε ο Forster άνοιξε το σκορ και σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Μπορεί προς στιγμήν η ομάδα του Manchester να έδειχνε πως πήρε τα πάνω της, όμως το καλό στήσιμο της Southampton στάθηκε εμπόδιο στο να επιβάλει το ρυθμό της. Το πρώτο ημίχρονο, έκλεισε με ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές άρτια ισορροπημένο.

Δεύτερο ημίχρονο:
Συνεχίζοντας την πίεση, οι παίκτες της Southampton έψαξαν αρκετές φορές το γκολ της ισοφάρισης. Πότε χάρης τον De Gea και πότε με την καλή λειτουργία στην άμυνα, η United γλίτωσε αρκετές φορές το γκολ μάλιστα σε μια φάση και πάνω στη γραμμή! Μπορεί οι γηπεδούχοι να επέβαλλαν ρυθμό σε αρκετά μέρη του αγώνα όμως στις αντεπιθέσεις τους οι «Devils» ήταν πάντοτε απειλητικοί ειδικά με τον Romelu Lukaku που έψαχνε το δεύτερο γκολ.

 

Η ομάδα του Mourinho αν και με δυσκολία κατάφερε να πάρει τη νίκη κι να παραμείνει στην πρώτη θέση(δεύτερη λόγω ισοβαθμίας και διαφοράς τερμάτων με την Man City) του βαθμολογικού πίνακα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *