Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε χάρη από τη Liverpool ο Coutinho

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μην ολοκλήρωσε την μεταγραφή που πάσχιζε ο Βραζιλιάνος Coutinho, όμως τώρα φαίνεται να ζήτησε χάρη από την ομάδα του ενόψει του μεταγραφικού παζαριού που ακολουθεί.

 

Το σίριαλ μεταξύ Barcelona και Coutinho είναι πλέον πασίγνωστο. Ο παίκτης είτε με transfer request, είτε με τραυματισμό στην πλάτη, προσπάθησε να πιέσει για μετακίνηση στους ‘Μπλαουγκράνα’, η Liverpool δεν του έκανε το χατίρι και τον κράτησε στην οικογένειά της. Μπορεί λοιπόν το ειδύλλιο μεταξύ του παίκτη και της Ισπανικής ομάδας να κρατεί γερά, νέος όμως σύλλογος φαίνεται να έχει κάνει σκληρό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Η PSG είναι ο τελευταίος μνηστήρας που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Coutinho όμως ο παίκτης δεν ψήνεται…καθόλου. Σύμφωνα με την Ισπανική Sport, ο Βραζιλιάνος μάγος των  ‘Κόκκινων’ έχει ζητήσει από το σύλλογο του να μην λάβει υπόψη του καμία προσφορά προερχόμενη από τη Γαλλική ομάδα. Αντίθετα ο παίκτης προτιμά μετακίνηση μόνο στην Ισπανία για χάρη της Barcelona και μένει να δούμε πως θα καταφέρει η Liverpool να τον κρατήσει παραπάνω μαζί της.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *