Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να βάλει τέλος στο σερί ο Hughes

Την πεποίθηση πως η ομάδα του είναι ικανή να βάλει τέλος στο ασταμάτητο σερί 12 νικηφόρων αγώνων της Chelsea εξέφρασε ο προπονητής της Stoke City, Mark Hughes.

Ο Ουαλός προπονητής μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στους μπλε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και σημείωσε πως το απίστευτο σερί της ομάδας του Antonio Conte κάποια στιγμή θα «σπάσει» και ότι θέλει να συμβεί αυτό από τη δική του ομάδα, ενώ θυμήθηκε και το περσινό «χ» που πήραν οι Potters στο Stamford Bridge.

«Το σερί που έχουν αυτή τη στιγμή είναι απίστευτο, όμως κάποια στιγμή θα λάβει τέλος. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι θα το κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν και γιατί να μην είμαστε εμείς που θα το σπάσουμε;», ανέφερε αρχικά ο Hughes.

«Είμαστε απογοητευμένοι από την διαφορά με την οποία ηττηθήκαμε στο τέλος από τη Liverpool, όμως μέχρι την ισοφάριση πιστεύω πως της είχαμε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Μπήκαμε θετικά και δείξαμε πως μπορούμε να δυσκολεύουμε τις καλές ομάδες. Το κλειδί είναι να το κάνεις για περισσότερο από μισή ώρα. Είμαι σίγουρος πως η αναστάτωσή μας θα μας χρησιμεύσει στο να είμαστε καλύτεροι απέναντι στην Chelsea. Πήραμε πέρυσι τον πρώτο μας βαθμό στο Staford Bridge, κάτι που αποδεικνύει πως έχουμε μεγάλο ταλέντο στην ομάδα μας», κατέληξε ο Ουαλός προπονητής.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *