Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ιατρικά για δύο στη Hull

Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών βρίσκεται η Hull City, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις και επίκεινται ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, οι Oumar Niasse και Evandro Goebel έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Tigers και θα ενισχύσουν το σύνολο του Marco Silva στη μάχη της παραμονής στην Premier League.

Ο πρώτος ανήκει στην Everton, όπου δεν αγωνίζεται καθόλου και ο Ronald Koeman αναζητά εδώ και καιρό ομάδα να τον παραχωρήσει προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και να κάνει μερική απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για εκείνον. Ο Niasse αποκτήθηκε από τους Toffees πριν ένα χρόνο έναντι 13,5 εκ. λιρών, όμως έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε εμφανίσεις με τα μπλε, όλες την περσινή σεζόν.

Όπως αναφέρεται, θα μετακινηθεί στην Hull ως δανεικός, με οψιόν αγοράς  το ερχόμενο καλοκαίρι και το deal βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Όσο για τον Evandro, ο οποίος αγωνίζεται στην Porto, ενδέχεται να αποκτηθεί επίσης ως δανεικός, ενώ έχει συνυπάρξει ξανά με τον Silva, κατά την κοινή θητεία τους στην Estoril στην Πορτογαλία. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα με τους «Δράκους», αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Atletico Paranaense, Goias, Palmeiras, Atletico Mineiro, Vitoria, Ερυθρό Αστέρα και Estoril.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *