Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάχη των Newcastle, Huddersfield για τον Limbombe!

Μάχη των Newcastle, Huddersfield για τον Limbombe!

Το κυνήγι για την υπογραφή του Anthony Limbombe βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι αληθινό!

Σύμφωνα με τη Βελγική HLN η Newcastle United σχεδιάζει αυτή την εβδομάδα να κάνει την προσφορά της για τον επιθετικό της Club Brugge, αλλά η Huddersfield έχει κάνει ήδη την πρώτη κίνηση!

Η Mail αναφέρει επίσης ότι οι Terriers έκαναν ήδη μια προσφορά 13 εκατομμυρίων λιρών για τον Limbombe τον οποίο παρακολουθούσαν στενά επίσης οι της Leeds- αλλά προφανώς η τιμή του παίκτη έχει ξεφύγει πλέον από τον προυπολογισμό τους.

Ο 23 χρονών επιθετικός ήταν ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες πέρυσι στο Βελγικό πρωτάθλημα όπου σκόραρε 6 φορές ενώ είχε και 6 assists καθώς η ομάδα του κέρδισε τον τίτλο του Jupiter League.

O παίκτης που έχει παίξει μια φορά για την Εθνική της χώρας του είναι φημισμένος για το ταλέντο του να παίζει στα άκρα και να ‘κόβει’ προς τα μέσα ,’πυροβολώντας’ προς την αντίπαλη εστία κανονιές!

Είχε κάνει το όνομα του στην Eredivisie με την NEC Nijmegen τη σαιζόν 2015/16 όταν και είχε σκοράρει 7 φορές σε 32 αγώνες.

Ευτυχώς για τους Terriers η Chronicle αναφέρει ότι στον Rafa Benitez δόθηκε για μετεγγραφές μόνο ένα κεφάλαιο 40 εκατομμυρίων λιρών, οπότε και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός που θα το δαπανήσει- ας μην ξεχνάμε το ενδιαφέρον και των δύο ομάδων πάλι για τον Salomon Rondon!

Αν ο Limbombe καταλήξει στην Huddersfield αυτή θα είναι η δεύτερη μετεγγραφή μεγάλου ονόματος γι αυτούς μετά από εκείνη του Terrence Kongolo της Monaco.

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Μάχη των Newcastle, Huddersfield για τον Limbombe!

Μάχη των Newcastle, Huddersfield για τον Limbombe!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *