Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκάθαρο μήνυμα Sturridge

Ξεκάθαρο μήνυμα στον Klopp φαίνεται να έστειλε ο ποδοσφαιριστής των «Reds», Daniel Sturridge, μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα ενάντια της Huddersfield.

O Sturridge, ήταν αυτός που <<ξεκλείδωσε>> την άμυνα της Huddersfield, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας στο 50′, με τους «Reds» στο τέλος να κερδίζουν με 3-0.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Βρετανού στην Premier League, με τον ίδιο να πιστεύει πως θα έρθουν ακόμα περισσότερα αν του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Klopp.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα της Liverpool, o Sturridge δήλωσε:«Είναι μέχρι να αποκτήσω ρυθμό.Νιώθω ότι είμαι καλύτερος όταν αποκτώ ρυθμό.Αλλά παρόλα αυτά, ο προπονητής διαλέγει την ομάδα και ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στην προπόνηση, καθώς είναι ο αρχηγός της ομάδας.Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’αυτόν και για τις αποφάσεις του.Όταν μπαίνω στο γήπεδο, ο σκοπός μου είναι να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω.Δεν έχει σημασία για το πόσα λεπτά θα αγωνιστείς, πρέπει να πατήσεις γερά και να δείξεις τι μπορείς να κάνεις για την ομάδα.Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να του την ξεπλήρωσα με το γκολ μου.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *