Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πράσινο» το κίνητρο

Το «αιώνιο» ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στο κυριακάτικο κουπόνι και το Bet of the Day αναλύει και προτείνει.

Τόπος μαρτυρίου τα Ιωάννινα, δεν κέρδισε τον ΠΑΣ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για όγδοη διαδοχική αναμέτρηση. Τουλάχιστον δεν έχασε και με το βαθμό παραμένει μέσα στο ευρωπαϊκό κόλπο, έστω κι αν τον προσπέρασε ο Άρης. Κομβικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ μεσοβδόμαδα ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση με τη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με 2-3 γκολ έληξαν τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ το συγκεκριμένο εύρος επιβεβαιώθηκε στα οκτώ από τα δέκα τελευταία στη Λεωφόρο. Αποβλήθηκε στα Ιωάννινα και εκτίει ποινή ο Χουάνκαρ. Επιστρέφουν Βιγιαφάνες, Καρλίτος και Μακέντα.

Στοίχημα με δυάδες – Συμβουλές για εύκολο κέρδος

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε προκειμένου ο «δικέφαλος του βορρά» να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα ευρωπαϊκά του ματς. Έδωσε φιλικό ειρήνης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Καραϊσκάκης» και κέρδισε με 1-0. Ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει σχεδόν όλο του το ρόστερ. Βρίσκεται στο +11 από το δεύτερο ΠΑΟΚ και είναι θέμα χρόνου η μαθηματική κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τους «ασπρόμαυρους» στην Τούμπα. Δέχεται γκολ σε πέντε σερί αναμετρήσεις, για πρώτη φορά στη θητεία του Πέδρο Μαρτίνς.  Άδειο το απουσιολόγιο του Μαρτίνς, ο οποίος είδε τους Ροντρίγκες, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Δεκτό το κλισέ πως «σε ένα ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν», δεκτή και η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είναι αποτελεσματικός, παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ουσιαστικά είναι ο μόνος με το βαθμολογικό κίνητρο, το οποίο βαραίνει πολύ σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Ο άσος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Κυριακής στο Koubanezos.gr

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *