Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πικράθηκε στο τέλος

Νωθρό ξεκίνημα από την Liverpool,με την ομάδα του Klopp να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Sevilla,με τον πίνακα του σκορ να γράφει 2-2.

Η Liverpool μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό,και αν και δέχθηκε γκολ,μέσα σε λίγα λεπτά όχι μόνο απάντησε αλλά προσπέρασε την Sevilla.Προσπάθησε να πετύχει και τρίτο γκολ,αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα η Sevilla ισοφάρισε,με την ισοπαλία να παραμένει μέχρι και το σφύριγμα της λήξης

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

Με την αρχή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 5′,ο Escudero τροφοδοτεί τον Ben Yedder,με τον δεύτερο να τελειώνει την φάση από πολύ κοντά,στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα,ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Berizzo.

Στο 11′,ο Firmino παίρνει την μπάλα από κόρνερ κοντά στο σημείο του πέναλτι,όμως το σουτ του περνά λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα,στο 21′,ο Firmino θα πάρει μία πάσα από τον Moreno μέσα στην περιοχή και αυτή την φορά θα σημαδέψει σωστά,ισοφαρίζοντας σε 1-1 το παιχνίδι.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει για να πετύχει και άλλο γκολ που θα την έθετε επικεφαλή,και στο 37′ ο Mohamed Salah θα κάνει ένα έξοχο σλάλομ για να περάσει από μερικούς παίχτες και κάνει ένα σουτ από την άκρη της περιοχής,με την μπάλα να βρίσκει πάνω σε έναν παίχτη της Sevilla και να καταλήγει στα δίχτυα,κάνοντας το 2-1.

Στο 42′ η Liverpool κέρδισε πέναλτι,αλλά ο Firmino δεν το εκμεταλλεύτηκε,στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Μετά το τέλος της ανάπαυλας,η Liverpool δεν μπήκε με τον ίδιο ρυθμό,αλλά στο 65′ ο Mane πήρε μία πάσα και από τα 18 μέτρα επιχείρησε ένα σουτ,με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κόντρα στην ροή του αγώνα,στο 72′ ο Muriel τροφοδοτεί την Correa ο οποίος παίρνει την πάσα μέσα στην περιοχή και στέλνει την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας,νικώντας τον Karius και κάνοντας το 2-2.

Λίγο έλειψε να φύγει και με την νίκη η Sevilla,καθώς στο 93′,o Muriel ντριμπλάρει εντυπωσιακά και ελίσσεται ανάμεσα στην άμυνα και βρίσκεται μπροστά στον τερματοφύλακα.Κάνει πρώτα μία προσποίηση και έπειτα σουτάρει αλλά η προσπάθεια του δεν βρίσκει στόχο για λίγο.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Liverpool:Karius,Gomez,Matip,Lovren,Moreno,Wijnaldum,Can,Henderson,Salah,Mane,Firmino

Sevilla: Rico,Mercado,Kjaer,Martin Pareja,Escudero,N’Zonzi,Banega,Pizarro,Jesus Navas,Ben Yedder,Correa

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *