Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόταση της Stoke για Berahino

Επίσημη προσφορά για την απόκτηση του επιθετικού της West Bromwich, Saido Berahino, κατέθεσε η Stoke, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο των Baggies με τον 23χρονο φορ.

Όπως επιβεβαιώνει το Sky Sports, οι Potters κατέθεσαν πρόταση σήμερα για τον Berahino, το μέγεθος της οποίας δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο οι πηγές αναφέρουν πως είναι σαφώς χαμηλότερη από εκείνη των 20 εκ. λιρών που είχε καταθέσει η Tottenham πριν ενάμιση χρόνο.

Μάλιστα, η ομάδα του Mark Hughes είχε επιχειρήσει και το περασμένο καλοκαίρι να αποκτήσει τον Άγγλο φορ, με την Brom τότε να απαντάει αρνητικά.

Βέβαια, στα «συν» για την Stoke, τώρα, το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Berahino εκπνέει στο τέλος της σεζόν, ο ίδιος δεν δείχνει επ’ ουδενί λόγω διατεθειμένος να ανανεώσει (όπως είχε αποκαλύψει και ο Tony Pulis), ενώ είχε ενδιαφερθεί για εκείνον και η Watford.

Ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την Brom από τον περασμένο Σεπτέμβρη, πήγε μόνος του σε καμπ στη Γαλλία για να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και η παραμονή του στο Hawthrorns πλέον συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *